vineri, 28 aprilie 2017

Bunătatea



      O, cât de mare este bunătatea Ta, pe care o păstrezi pentru cei ce se tem de Tine, şi pe care o arăți celor ce se incred in Tine, in fața fiilor oamenilor! Psalmul 31:19.
Bunătatea Lui, pune in uimire pe orice om care se întâlnește cu ea, marchează, schimbă oameni pentru tot restul vieții. David, a putut doar sa exclame: Ooo! Cât de mare este bunătatea Ta...


      La ce nivel ai experimentat bunătatea Lui? Poate ca și Ieremia, vezi bunătatea Domnului in credincioșia Lui, reamintită prin fiecare răsărit de soare, prin fiecare apus.. dar bunătatea Lui e mult mai mult decât ochiul poate vedea, mai mult decât mintea poate intelege, doar inima reușește să bea din acest izvor nemărginit, și uneori de neînțeles : Bunătatea Lui!


      Bunătatea Domnului este pentru toți, in bunătatea Lui, El face să cadă ploaia și peste cei buni și peste cei răi, de ce atunci nu toți experimentam in egală măsură această bunătate?

       Bunătatea Lui o vei simți in măsura in care vei cunoaște inima Tatălui și in măsură în care vei decide să te increzi pe deplin in El, si să mărturiseşti acest lucru: ma încred in Domnul, nădăjduiesc in Bunătatea Domnului!


      Cu cat ne apropiem mai mult de El, il vedem mai bun, mai sfânt, iar noi ne vedem mai mici, și totuși luați in brațele Sale cu dragoste, ca fii, iar din acest punct vom vedea tot mai mare bunătatea Lui.

      “..cui I s-a iertat mult, iubește mult...” intotdeauna am crezut că aici nu se cântărește iubirea, ce sinceritatea, smerenia, recunoaşterea. A ne vedea prea buni, sau nu chiar așa de răi, va genera ca răspuns la dragostea și bunătatea Lui o inimă căldicică, il iubim și noi.. așa.. oricum nu a a avut de iertat mare lucru la mine...

      Bunătatea Domnului te va copleși in măsura in care tu il vei copleși cu sinceritate, smerenie, atunci vei vedea, vei trăi bunătatea Lui.

           Azi este timpul, acum este momentul potrivit.

Niciun comentariu:

Fii om

       Fiecare om are luptele lui, privim în jur și nu înțelegem de ce oamenii de la care avem așteptări nu par a creșt...